Figurász
2014
July
24

Variációk három pólóra - I. felvonás

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kék felsőm. 
Az idő vasfoga azonban kikezdte. Szó szerint. Ugyanis tele lett apró lukakkal. De csak a kék anyag - mondjuk majd' egy évtizedes. smile A madeira csipkéből készített zsabó (és a virág kitűző) tökéletes állapotnak örvend, ezért attól nem volt szívem megválni. Inkább lefejtettem a szitává lukadt pólóról és eltettem azzal a szándékkal, hogy felvarrom majd egy másik fölsőre. 
 
Azután egyszer csak a H&M-ben 1290 Ft-ért (ez itt nem a reklám helye) találtam egy színben kísértetiesen hasonló Basic pólót (Short-sleeved top). Aznap hazajött velem egy zsemleszínű is, és akkor már egy fehér is várakozott itthon jobb sorsára. 
 
A zsabó felső szegélyét cikkcakk öltéssel beszegtem, mert a fölsőn, amiről leszedtem, alá volt szegve a nyakrésznek, de ezt ezen a pólón nem tudtam kivitelezni. Majd fölférceltem a pólóra, hogy ne mozduljon el varrás közben. 
 
 
És íme a végeredmény:
Vállfán.
 
És felvéve.
 
Valami rég, valami új, valami kék. Hehh, pedig az esküvőn már túl vagyok. grin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média