Figurász
2012
March
15

˝Talpra magyar˝

Itt a tavasz, megújul a természet, megújult a blog is. Immáron egy saját honlap büszke tulajdonosa vagyok. Köszönet érte - itt is - az informatikus vőlegényemnek! :) 
 

Így március idusán újra előkerült a fiókból az előző évben készített kokárdám - ami tavaly még egy kis nyilvánosságot is kapott :))  http://index.indavideo.hu/video/kossuthdij. Ennek apropóján megmutatom a többi kitűzőt is nektek. 

 
 
A kokárda rózsát formál és hajtogatással készült széles szalagból, hátoldalán a kitűző alapot varrással rögzítettem és egy filckoronggal takartam el a nem túl látványos részeket. 
 
A következő képeken látható virágos kitűzők különböző változataival már biztosan találkoztatok. A szirmok számával bátran lehet játszani. Szerintem minél több rétegből áll a virág, annál szebb és annál jobban emlékeztet az egyik kedvelt virágomra a boglárkára. 
 
 
 
A kedvenceim ebben a témában Hajgató Sára - Mimóza virágai.
 
A következő két virág évekkel ezelőtt készült. 
 
 
 
És végül egy egyszerű, bárki által elkészíthető változat: felvarró hátlapjára rögzített kitűző alap. 
 
 
 
Felvarrókból a Varrógépcentrum széles választékkal rendelkezik, kitűző alapot pedig a legtöbb hobby boltban lehet kapni, de akár biztosítótűvel is helyettesíthető. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média