Figurász
2014
April
07

Ötórai tea

Az esküvői dekorációnkat tekintve határozott elképzeléseim voltak és szerettem volna mindent saját kezűleg elkészíteni. Ez szerencsére sikerült is. Az asztali díszítés egyik része a teáscsésze gyertya volt. Sikerült a bolhapiacon beszerezni egy majdnem teljes teás/kávéscsésze szettet alátétekkel együtt. A lagzi után nem dobtam ki őket, tudtam, hogy jók lesznek még valamire. Láttam néhány jópofa képet, amin csészékbe ültetett sziklakerti növények voltak. A kertben elkezdődtek a tavaszi munkálatok és a mai beszerző körutunkon megláttam pár növénykét, választottam egyet. A padlásról lehoztam egy csészét és kiszedtem belőle a viaszt. Csak a fele föld fért bele, de szerintem így is vígan fog élni benne, a sziklakertben fele ennyi földdel is elvannak. 
 
Sajnos nem volt feltüntetve a növény neve az üzletben, én pedig nem vagyok egy nagy botanikus, de azt hiszem ez egy kőtörőfű. :)
 
A kellékek. 
 
Ennyi. :)
 
Utólag olvastam, hogy szoktak tenni egy réteg kavicsot alulra, amikor valamilyen edénybe ültetik a sziklakerti növényeket. Ez most elmaradt, de meglátjuk hogyan fogja bírni anélkül. Ha megmarad, ültetek egy kövirózsát is. :) 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média