Figurász
2011
December
18

Mi az amiből egy nem elég egy nőnek?

Tudom, tudom. Cipő, ékszer, ruha, és, és, és...igen, TÁSKA!!!

Mostanság divat a virágos. Kicsi virágos, nagy virágos, rózsás, nem rózsás, etc. És az általam igen kedvelt ici-pici méteráru boltban megláttam A virágos anyagot. És beleszerettem. És tudtam, igen tudtam, hogy nekem ebből táska kell! Nagyon tetszik a fa táskafül, de még a legnagyobb kreatív boltban sem találtam, még csak műanyagot sem. Egy kedves ismerősöm ajánlotta a békási ltp. egyik "felhőkarcolójának" aljában található hobby boltot, ahol HURRÁ!, volt fa táskafül. És minő szerencse, pont passzolt az anyaghoz a színe. Elővettem a gyönyörű könyvemet, amit drága Vőlegényemtől kaptam (igen, Hálótársból Vőlegény lett, én pedig "elő lettem léptetve" Menyasszonnyá :))) ) és a szabásmintát átalakítva elkezdtem megalkotni saját kis -khmkhm- nagy táskámat.

 
 
Nem akarom fényezni magamat, de marha jó lett! :D Még belső zsebet is varrtam pölö a mobilnak (amit először rossz oldalára varrtam a bélésnek, ezért le kellett bontanom és újra felvarrnom immár a jó oldalra :P, de oda se neki, a varrótanfolyamon is megmondta a varrónéni, hogy az igazi varrónő bont is).
 
 
Szóval elégedett vagyok azzal, amit alkottam (ilyen ritkán fordul elő :P), és úgy néz ki a strapát is bírja - ugyanis hajlamos vagyok teletömni a táskáimat mindennel, mert én már csak az a fajta vagyok, aki minden eshetőségre felkészül. A táska szája egyébiránt tépőzárral záródik, hogy a mockoszkisztolvajok ne tudjanak olyan könnyen belenyúlni.
 
 
Ugye milyen szép?! :)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média