Figurász
2011
December
18

Halloween, Mindenszentek vagy amit akartok - avagy voltam óvodás

 

"A halloween eredete a római időkre nyúlik vissza, amikor a rómaiak elfoglalták Angliát. [...] A töklámpás lett az idők folyamán a halloween legfontosabb jelképe. Az angol egyenes fordítás "carved pumpkin". Az ilyenkor használt kivájt vigyorgó töklámpás angol nyelvterületen elterjedt neve: Jack O'Lantern."

Forrás: Wikipedia

Nálunk még szerencsére, vagy nem szerencsére nem olyan elterjedt dolog a Halloween. Nem akarok vitába bocsátkozni, hogy jó-e más nemzetek ünnepeit "átvenni". A bejegyzés és a tök nem is azért készült, mert Halloween rajongó lennék - bár a beöltözős buli része tetszik. :) Hanem mert ma elhangzott az a felelőtlen kijelentés, miszerint nem tudok ilyet varrni. :P És mivel voltam óvodás, és már ott megtanított az élet arra, hogy ilyenkor be kell bizonyítani, hogy de bizony tudok bibibííí, nem faragtam, varrtam. 

 
Belezés helyett tömtem :)
 
 
Nem, nem. Ez nem egy éretlen óriás paradicsom. 
 
 
Ez egy gyerekbarát "töklámpás" ami sohasem romlik meg. 
 
 
BOOOOO!
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média