Figurász
2011
December
18

Gyöngy-virág no és masni

Közeledvén az ősz felé :( kanyarodjunk kicsit vissza a tavaszhoz. Március elején az egyik neves bizsutéria kirakata tele volt virágos, gyöngyös, csipkés ékszerekkel. Miután percekig bámultam és próbáltam beleégetni elmémbe az üvegfal mögött látottakat, elhatároztam, hogy ahelyett, hogy súlyos ezrektől szabadítanám meg amúgy sem túl nehéz bukszámat, készítek pár hasonló darabot magamnak vidmájónhendsaját kezűleg. Egy korábbi bejegyzésemben már említettem a telepi hobby boltot, ahol gyöngyök ezrei várták, hogy hazahozzam, majd nyaklánccá fűzzem őket. :) No de nagyon előreszaladtam. Ugyanis nem a nyakláncok voltak az első darabok, hanem egy három elemből és két részből álló kék karkötő, masnival, aminek a harmadik eleme külön is hordható. 

 
 
Gumis damilra vannak fűzve, így egyszerűen fel- és levehetőek.
 
 
Az első nyaklánc egyben a kedvencem is.
 
Az Austen regények világát juttatja eszembe. 
 
 

A virág is saját alkotás. :)

És végül jöjjön az apróbb gyöngyszemekből álló, hosszabb darab,... 

 
 
... amin egy levehető és kitűzőként is használható csipke virág található. 
 
 
Nyáron túl "súlyosaknak" éreztem ezeket a darabokat. De a hűvösebb idő majdani beköszöntével újra előkerülnek ezek az ékszerek és a kevésbé színes öltözetek megfelelő kiegészítői lesznek. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média