Figurász
2011
December
18

Esküvő - I. felvonás: A nászajándék

Azt mondhatom, hogy sok (mihez képest) esküvőn voltunk ebben az évben, ami ugye még nem ért véget, de előreláthatólag már nem szerepelünk senki vendéglistáján 2011-ben. A legjobb az volt, hogy két pár boldogságához is hozzájárulhattam, és nem csak azzal, hogy elfogyasztottam a kifizetett menüt - ami amúgy nagyon finom volt, a levesből háromszor is szedtem és a... De ez nem ide tartozik. :)

Legkedvesebb kolléganőm - bocs, hogy innen kell megtudnod - már régóta rágta a fülemet (na jó, ez túlzás - megkért), hogy varrjak neki mackót. Réééégóóóóta. De tudtam, hogy nem csak egy mackót, hanem mindjárt kettőt szeretnék neki készíteni, nászajándékba. A terv már megvolt a fejemben, hogy menyasszony-vőlegényt fogok varrni. Viszont az esküvő szeptemberben volt esedékes, a kérés pedig még tavasszal hangzott el. Szerencsére sokáig nem kérdezett rá hol tart a dolog, mígnem augusztus vége felé nekem szegezte a kérdést. Vagyis inkább szemrehányóan megjegyezte, hogy már igencsak sok víz lefolyt a Dunán kérése óta, én pedig igyekeztem nem megbízhatatlan, a határidőket be nem tartó hobby-varrónőnek tűnni (mert az alkotás még csak a hobbym), ezért kb. a "nincs időm varrni" szar dumával (ami viszont - lássuk be - igaz, csak elcsépelt kifogás) próbáltam menteni nem túl rózsás helyzetemet. Reméltem, hogy a még hátralévő két hétben nem hozakodik újra elő a témával és nem kell újra linknek tűnnöm. Hála az égieknek a dolog a feledés homályába merült, így meglepetésként érte nászajándékunk. :)

Íme kedves olvasóim Zsuzsi és Zoli, a mackópár.

***dobpergés***

Tádáááááám

Nem túl őszinte a mosolyuk. Kicsit izgultak.

A fess vőlegény

Cilinder...

... és csokornyakkendő. A menyasszony csokrához passzoló virággal

A mátka "harci" díszben

 

Indulásra készen.

A lagziról képek később. 

Folyt. köv.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, aut corporis dicta distinctio ducimus enim et exercitationem ipsum nam nostrum officia officiis omnis perspiciatis quam quod, repellat tenetur vero voluptates.

Kategóriák

Keresés

Közösségi média